Σύλλογος

 

krhtikosA235235
 

Καλωσορίζουμε κάθε φίλο και συντοπίτη στο δικτυακό τόπο του Συλλόγου μας.

Όραμα μας είναι πρώτα η νέα γενιά να αγκαλιάσει με συμμετοχή και προτάσεις το αύριο κάθε Κρητικού Συλλόγου,σφραγίζοντας την «εγγύηση» ότι εμείς οι Κρήτες ιστορικά γνωρίζουμε και μπορούμε να αντιστεκόμαστε στους δύσκολους καιρούς που σήμερα η Κοινωνία μας βιώνει.

 

  •  
    3.jpg

A+ A A-

Βίντεο 2014

Γιορτή Ρακής 2014
 

Συλλογος Κρητων Αγ.Δημητρίου Γιορτή Ρακής2014

 

 

Αποσπάσματα από την Γιορτή Ρακής που διοργανώθηκε το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 στο κλειστό γυμναστήριο του Κρόνου στον Άγιο Δημήτριο.

Μουσική συντροφια μας κράτησε το συγκρότημα του Γιώργου Καραγιώργη.

 

 

 

Κρητικό Αντάμωμα Ιούνιος 2014
 

Συλλογος Κρητων Αγ.Δημητρίου, εκδήλωση στο Δημοτικό στάδιο 2η ημέρα 21/6 με τον Νίκο Ζωιδάκη

 

 

Η δεύτερη ημέρα της εκδήλωσης του συλλόγου μας με τον Νίκο Ζωιδάκη από την εκπομπή "Κρήτη μου όμορφο νησί" στο ΚΥΔΩΝ TV και στο ΑΤΤΙΚΑ TV με την Φωφώ Ζουλάκη.

 

Μάχη της Κρήτης 2014
 

Συλλογος Κρητων Αγ.Δημητρίου Μάχη της Κρήτης 2014

 

 

Ολόκληρη η εκδήλωση τιμής και μνήμης που διοργανώθηκε την Δευτέρα 19 Μαΐου 2014 στην Πλατεία Παναγούλη για την 73η επέτειο της Μάχης της Κρήτης τον Μάιο του 1941

 

 

 

 

Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας χορεύει Συρτό με τη μουσική συνοδεία του συγκροτήματος του Διονύση Κορνηλάκη, στην πλατεία Παναγούλη για την 73η  επέτειο της Μάχη της Κρήτης.

 

 

Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας χορεύει Πεντοζάλη με τη μουσική συνοδεία του συγκροτήματος του Διονύση Κορνηλάκη, στην πλατεία Παναγούλη για την 73η  επέτειο της Μάχη της Κρήτης.

 
 

Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας χορεύει Μαλεβιζιώτη με τη μουσική συνοδεία του συγκροτήματος του Διονύση Κορνηλάκη, στην πλατεία Παναγούλη για την 73η  επέτειο της Μάχη της Κρήτης.

 

 

Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας χορεύει Ανωγειανό Πηδηχτό με τη μουσική συνοδεία του συγκροτήματος του Διονύση Κορνηλάκη, στην πλατεία Παναγούλη για την 73η  επέτειο της Μάχη της Κρήτης.

 

 

Ετήσιος Χορός 2014
 

Συλλογος Κρητων Αγ.Δημητρίου Ετήσιος Χορός Συλλόγου 2014

 
 

 

Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου από την εκπομπή "Κρήτη μου όμορφο νησί" στο ΚΥΔΩΝ TV και στο ΑΤΤΙΚΑ TV με την Φωφώ Ζουλάκη.

 

 

Το μεγάλο χορυτικό του συλλόγου μας χορεύει Μαλεβιζιώτη και Σούστα με το συγκρότημα του Πέτρου Μαρούλη, στο κέντρο "Κρητικό Κονάκι".

 
 

Το μεσαίο χορυτικό του συλλόγου μας χορεύει Συρτό και Πανωμερίτη-Απανωμερίτη με το συγκρότημα του Πέτρου Μαρούλη, στο κέντρο "Κρητικό Κονάκι".

 

Το μικρό χορυτικό του συλλόγου μας χορεύει Σιγανό με το συγκρότημα του Πέτρου Μαρούλη, στο κέντρο "Κρητικό Κονάκι".

 

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2014
 

Συλλογος Κρητων Αγ.Δημητρίου Κοπή πίτας 2014

 
Αποσπάσματα απο την κοπή της πίτας του Συλλόγου μας στις 26/01/2014 συντροφιά με το συγκρότημα του Γιώργου Καραγιώργη.
 

 

                            

® www.kritesad.gr | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων wwww.wehitch.gr