Σύλλογος

 

krhtikosA235235
 

Καλωσορίζουμε κάθε φίλο και συντοπίτη στο δικτυακό τόπο του Συλλόγου μας.

Όραμα μας είναι πρώτα η νέα γενιά να αγκαλιάσει με συμμετοχή και προτάσεις το αύριο κάθε Κρητικού Συλλόγου,σφραγίζοντας την «εγγύηση» ότι εμείς οι Κρήτες ιστορικά γνωρίζουμε και μπορούμε να αντιστεκόμαστε στους δύσκολους καιρούς που σήμερα η Κοινωνία μας βιώνει.

 

  •  
    3.jpg

A+ A A-

Ετήσιος Χορός 2015

 

   

Το Σάββατο 07/02/2015 διοργανώθηκε ο ετήσιος χορός και η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Kρητών Αγίου Δημητρίου στο Κρητικό Κέντρο "Ζορμπάς". Η συμμετοχή  του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.


    

Η εκδήλωση άνοιξε με την κοπή της βασιλόπιττας και τον χαιρετισμό του Προέδρου του Συλλόγου Κου Στέλιου Μαμαλάκη ακολούθησε ένας σύντομος χαιρετισμός της Δημάρχου Κας Μαρίας Ανδρούτσου και ακολούθησε η βράβευση των παιδιών των μελών του Συλλόγου, που πέτυχαν σε σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις γενικές εξετάσεις κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014.

  

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στην εκδήλωση εκτός της Δημάρχου παρευρέθηκαν ο πρόεδρος Του Δημ.Συμβουλίου Κος Δασόπουλος Νίκος, οι επικεφαλείς των Δημοτικών παρατάξεων Κοι Παπαδακάκης, Οικονομάκος και Κουτοβασίλης, ο Αντιδήμαρχος Κος Συρράκος και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι, Κα Κοντοπόδη-Τζαμπαζόγλου, Κος Κοντάκης Θανάσης , Κα Χατζηδημητρίου Ελένη κ.α

Για περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο ανατρέξτε στις ενότητες "Φωτογρίαφες 2015" της ιστοσελίδας μας.

 

 

 

 

                            

® www.kritesad.gr | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων wwww.wehitch.gr