Σύλλογος

 

krhtikosA235235
 

Καλωσορίζουμε κάθε φίλο και συντοπίτη στο δικτυακό τόπο του Συλλόγου μας.

Όραμα μας είναι πρώτα η νέα γενιά να αγκαλιάσει με συμμετοχή και προτάσεις το αύριο κάθε Κρητικού Συλλόγου,σφραγίζοντας την «εγγύηση» ότι εμείς οι Κρήτες ιστορικά γνωρίζουμε και μπορούμε να αντιστεκόμαστε στους δύσκολους καιρούς που σήμερα η Κοινωνία μας βιώνει.

 

  •  
    3.jpg

A+ A A-

Με ζάλα μερακλίδικα...

"Με ζάλα μερακλίδικα... στης λύρας το γινάτι"

 

Φέτος για πρώτη φορά διοργανώθηκε η βραδιά Αντικρυστού "Με ζάλα μερακλίδικα... στης λύρας το γινάτι" το σάββατο 11/11/2017 στο γήπεδο του Κρόνου στον Άγιο Δημήτριο. Διασκεδάσαμε ως τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τις μουσικές των Καραγιώργη, Χαλκιαδάκη, Μανωλιούδη και της παρέας τους.

        

Πλήθος κόσμου μας τίμησε με την παρουσία του, τόσο για να ακούσει το μουσικό σχήμα,  για πρώτη φορά συνεργάστηκαν επί σκηνής οι τρεις καλλιτέχνες, όσο και για να δοκιμάσει το Αντικρυστό, όπου κάτι τέτοιο έγινε για πρώτη φορα σε εκδήλωση στην Αθήνα. 

 

   

Η βραδιά ξεκίνησε με τα χορευτικά συγκροτήματα  του Συλλόγου μας με χοροδιδάσκαλο τον Γ. Φραγκάκη, ακολούθησε ο χαιρετισμός του Προέδρου του Συλλόγου μας, Σ. Μαμαλάκη και της Δημάρχου Αγίου Δημητρίου, Μ. Ανδρούτσου. 

  

Με την παρουσία του μας τίμησε επίσης και ο δήμαρχος δήμου Αθηναίων Γ. Καμίνης.

Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ χορό και τραγούδι, και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Για περισσότερες φωτογραφίες ανατρέξτε στις ενότητες Φωτογραφίες 2017 της ιστοσελίδας μας.

 

 

                            

® www.kritesad.gr | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων wwww.wehitch.gr