Σύλλογος

 

krhtikosA235235
 

Καλωσορίζουμε κάθε φίλο και συντοπίτη στο δικτυακό τόπο του Συλλόγου μας.

Όραμα μας είναι πρώτα η νέα γενιά να αγκαλιάσει με συμμετοχή και προτάσεις το αύριο κάθε Κρητικού Συλλόγου,σφραγίζοντας την «εγγύηση» ότι εμείς οι Κρήτες ιστορικά γνωρίζουμε και μπορούμε να αντιστεκόμαστε στους δύσκολους καιρούς που σήμερα η Κοινωνία μας βιώνει.

 

  •  
    3.jpg

A+ A A-

Ανακοίνωση Εκλογών - Πρόσκληση

Άγιος Δημήτριος 11/11/2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας κάνουμε γνωστό ότι την Κυριακή 28/11/2021 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου μας (Πηλέως 58) θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των μελών του, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

  2. Έγκριση πεπραγμένων του απερχομένου Δ.Σ. και απαλλαγή των μελών αυτού από κάθε ευθύνη.

  3. Προγραμματισμός δράσης της νέας περιόδου.

  4. Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού

    Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Όσοι από τα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή, θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 να καταθέσουν αίτηση στα γραφεία του Συλλόγου.

Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων, τα γραφεία του Συλλόγου θα παραμείνουν ανοικτά κάθε απόγευμα από 18:00 – 20:00 από τις 22 έως 24 Νοεμβρίου 2021.

Τέλος σημειώνεται ότι για τη συμμετοχή ενός μέλους στη Γ.Σ. και στη συνέχεια στην εκλογική διαδικασία, πρέπει απαραιτήτως να είναι ταμειακά τακτοποιημένο, δηλαδή να έχει καταβάλει τις συνδρομές των δύο τελευταίων ετών (συνολικό κόστος 5 ευρώ)Οι συνδρομές μπορούν να καταβληθούν και την ημέρα των εκλογών.

Με τιμή
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

                            

® www.kritesad.gr | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων wwww.wehitch.gr