Σύλλογος

 

krhtikosA235235
 

Καλωσορίζουμε κάθε φίλο και συντοπίτη στο δικτυακό τόπο του Συλλόγου μας.

Όραμα μας είναι πρώτα η νέα γενιά να αγκαλιάσει με συμμετοχή και προτάσεις το αύριο κάθε Κρητικού Συλλόγου,σφραγίζοντας την «εγγύηση» ότι εμείς οι Κρήτες ιστορικά γνωρίζουμε και μπορούμε να αντιστεκόμαστε στους δύσκολους καιρούς που σήμερα η Κοινωνία μας βιώνει.

 

  •  
    3.jpg

A+ A A-

Εκδήλωση Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα

 
 

Το Σάββατο 21/12/2014 Ο Σύλλογος μας διοργάνωσε την εκδήλωση για τα 100 χρόνια απο την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα στο αμφιθέατρο του 1ου ΓΕΛ Αγίου Δημητρίου. 

Την εκδήλωση παρουσιάσε η Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Γεωργία Μακρυνάκη.

 

Η Δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου, ο βουλευτής Μίμης Ανδρουλάκης, η πλειοψηφία των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου όπως και οι αρχηγοί των Δημοτικών παρατάξεων, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του Συλλόγου.

Η Εκδήλωση ξεκίνησε με την είσοδο της Σημαίας του Συλλόγου συνοδευόμενη απο μέλη του χορευτικού τμήματος και την νεολαίας μας με σημαιοφόρο τον Δημ.Διαμαντόπουλο.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τους χαιρετισμούς απο τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας Κο Στ. Μαμαλάκη και την Δήμαρχο της πόλης μας Κα Μαρ.Ανδρούτσου.

Στην συνέχεια ο ιστορικός Νίκος Ανδριώτης ανφέρθηκε στα γεγονότα και τις προεκτάσεις αυτών, τόσο για το κρητικό ζήτημα αλλά και για την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την χορωδία του Συλλόγου υπό την διεύθυνση του δασκάλου Κου Παύλου Δασκαλάκη.

Κατόπιν  την σκυτάλη πήρε το συγκρότημα του Διονύση Κορνηλάκη και τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου , που παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς της Κρήτης. 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση της Σημαίας.

Στο τέλος προσφέρθηκε ένα παρδοσιακό Κρητικό κέρασμα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους, φίλους και μέλη του Συλλόγου μας που για μία ακόμα φορά απέδειξαν με την παρουσία τους την αγάπη για την ιστορία και την παράδοση του νησιού μας.

 

                            

® www.kritesad.gr | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων wwww.wehitch.gr