Σύλλογος

 

krhtikosA235235
 

Καλωσορίζουμε κάθε φίλο και συντοπίτη στο δικτυακό τόπο του Συλλόγου μας.

Όραμα μας είναι πρώτα η νέα γενιά να αγκαλιάσει με συμμετοχή και προτάσεις το αύριο κάθε Κρητικού Συλλόγου,σφραγίζοντας την «εγγύηση» ότι εμείς οι Κρήτες ιστορικά γνωρίζουμε και μπορούμε να αντιστεκόμαστε στους δύσκολους καιρούς που σήμερα η Κοινωνία μας βιώνει.

 

  •  
    3.jpg

A+ A A-

Κοπή πίτας 2014

 

 

Την Κυριακή 26/01/2014 διοργανώθηκε η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου. Η συμμετοχή  του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία μιας και τουλάχιστον 400 μέλη και φίλοι του Συλλόγου παρευρέθηκαν σε αυτήν.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα Κάλαντα απο την χορωδία του Συλλόγου μας.

 

  

Ακολούθησε ο Αγιασμός και η κοπή της πίτας. Σύντομους χαιρετισμούς απεύθηναν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κος Στέλιος Μαμαλάκης, η Δήμαρχος της Πόλης μας Κα Μαρία Ανδρούτσου και οι επικεφαλείς και εκπρόσωποι των Δημοτικών παρατάξεων , κύριοι Παπαδακάκης, Οικονομάκος, Βρεττός, Αρναούτης, Αυρυλιώνης, Μπερκεντές. 

 

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με το κέρασμα αλλά κυρίως με την μουσική συντροφιά απο το συγκρότημα του Γιώργου Καραγιώργη.

Τα μικρά παιδιά του Συλλόγου μας, η ελπίδα μας για την συνέχεια του, άνοιξε τον χορό, που συνεχίστηκε στην αυλή και έφτασε μέχρι τον δρόμο. 

 

Κορυφαία στιγμή, όταν τουλάχιστον 60 νεολαίοι έκλεισαν τον οδό Μενελάου χορεύοντας Πεντοζάλη.

Η εκδήλωση τελέιωσε αργά το μεσημέρι, 5 ώρες μετα την έναρξη της.

  

Ευχαριστούμε το μέλος του Συλλόγου Σήφη Κοκοτσάκη και το μέλος του Δ.Σ Μαρία Κοκοτσάκη που με την δική τους συνδρομή ο Γιώργος Καραγιώργης βρέθηκε κοντά μας αλλα και όσους βοήθησαν σε αυτό το αντάμωμα.

Καλή χρονιά σε όλους μας.

Για περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο ανατρέξτε στις ενότητες "Φωτογραφίες 2014" και "Βίντεο 2014" της ιστοσελίδας μας.

 

 

                            

® www.kritesad.gr | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων wwww.wehitch.gr